Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Laser­ontharing

Laserontharing bij Vitalderma

Bij Vitalderma kan je terecht voor een ontharings laser behandeling. Wij hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Vitalderma biedt je deze omgeving. De Gentle Max Pro Laser is de succesformule voor definitief ontharen. Dit zeer krachtige apparaat combineert de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser. Hierdoor is het geschikt voor ieder huidtype en worden zelfs de kleinste donshaartjes geraakt. Hiermee ben je binnen 6 tot 8 behandelingen verlost van jouw ongewenste haargroei. Met het unieke koelsysteem koelen we de huid, voordat we de laser op het haarzakje richten. Hierdoor merk je vrijwel niks van de warmte van de laserstraal en is het vrijwel pijnloos.

Wat doet het innovatieve Gentlemax Pro Lasersysteem?

De Gentle Max Pro is een veelzijdig, veilig en geavanceerd laserapparaat waarmee wij permanent kunnen ontharen bij ongewenste haargroei.
Bij Vitalderma kunnen wij met de Gentle Max pro effectief, snel, definitief en comfortabel werken. De Gentle Max Pro laser is het sterkte apparaat welke er is op het gebied van laserontharing. Met de Gentle Max Pro raken wij met een gerichte lichtbundel het pigment (melamine) in de haarzakjes waardoor dit opgewarmd en waardoor het haarzakje uiteindelijk beschadigt wordt. In de beschadigde haarzakjes kunnen geen nieuwe haren meer groeien en zullen jouw haren op de behandelde plekken definitief wegblijven.

Permanent ontharen

Stel je eens voor… nooit meer met een scheermesje, wax of ontharingscrème in de weer. Dat zou veel tijd en energie schelen en het ergste is dat de haren steeds weer terugkomen. Om dan nog maar niet te spreken over ingegroeide haren of een geïrriteerde huid na het scheren. De laserbehandelingen van Vitalderma bieden je de oplossing om eenvoudig en vrijwel pijnloze manier, definitief van jouw ongewenste haargroei af te komen! 

Aantal behandelingen en resultaat

Je moet er wel rekening mee houden dat niet alle ongewenste haren in één keer kunnen worden vernietigd. De haren moeten in de groeifase zitten om definitief vernietigd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om tot een optimaal resultaat te komen. Over het algemeen zijn hiervoor gemiddeld 6 tot 8 laserbehandelingen nodig afhankelijk van het te behandelen gebied. Bij iedere client en lichaamsdeel is dit verschillend. Het aantal benodigde laserbehandelingen komt door verschillende haargroeicycli, welke iedere haar afzonderlijk doormaakt. Tussen de behandelingen zit gemiddeld een periode van 4 tot 8 weken,

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de Gentle Max Pro heeft een kop laserkop met een gepatenteerd koelsysteem. Tijdens de behandeling spuit de laser doorlopend een verkoelende spray op de huid. Dit gebeurt net voordat de laserpuls de huid raakt. Hierdoor blijft je huid tijdens de gehele behandeling gekoeld en is jouw huid maximaal beschermd. Dit maakt de behandeling met de Gentle Max Pro niet alleen heel effectief maar ook aangenaam en uitermate veilig.

Veel gestelde vragen:

  • Veilig haar verwijderen voor alle haar- en huidtypes
  • Efficiënte technologie, dus minder behandelingen nodig
  • Pijnloos ontharen dankzij het innovatieve Dynamic Cooling Device
  • Krachtige lasers, dus snellere behandeling
  • De haren blijven permanent weg, jouw huid blijft glad

Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de behandelde mensen na gemiddeld 5 tot 6 behandelingen permanent van de ongewenste haargroei verlost is. Iedere mens en haargroei zijn anders, daarom is het aantal benodigde behandelingen per persoon verschillend.

Bij ontharen denken veel mensen aan pijnlijke behandelingen die nauwelijks als resultaat hebben dat je permanent onthaard bent. Door ons laserapparaat en ons unieke behandelprotocol is het mogelijk om 100% pijnloos en veilig van je ongewenste haargroei af te komen. Vitalderma is gespecialiseerd in definitieve ontharingsbehandelingen op een veilige en 100% pijnloze manier.

Door gebruik te maken van onze uiterst geavanceerde laser, ons behandelprotocol en onze gediplomeerde specialiste kunnen wij volmondig zeggen: “JA, een laser behandeling bij Vitalderma is 100% veilig”.

De laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje en niet op het pigment. Door de nauwkeurigheid van ons laserapparaat is het onmogelijk dat lymfe- of zweetklieren worden beschadigd.

Bij Vitalderma kan je met elke huidtype behandeld worden. Voor de lichtere huidtypes maken wij gebruik van de Alexandrite laser en voor de gepigmenteerde huiden zetten wij de Nd: Yag laser in, om veilig en effectief te ontharen.

Na elke behandeling is er resultaat te zien. De haren worden dunner en de dichtheid wordt kleiner. Hierdoor voelen bijvoorbeeld de oksels, bikinilijn of benen veel minder stoppelig aan. De haren vallen na 2-3 weken uit en dit is dus heel handig wanneer er voor een vakantie een behandeling wordt uitgevoerd. 

80% van de haren worden vernietigd. Er blijven nog wel haren over, maar die zijn wel veel dunner. Onder invloed van hormonen, medicijnen of leeftijd, kunnen er zich nieuwe haren ontwikkelen, maar dit is nooit zoveel als er in het begin aanwezig was. Een onderhoudsbehandeling is daarom meestal wel nodig. 

Na de behandeling is de huid aan het herstellen waardoor die extra kwetsbaar is voor de zon. Wij adviseren om de huid altijd te beschermen door middel van een hoge beschermingsfactor. (overmatige) blootstelling aan de zon en gebruik van de zonnebank wordt afgeraden gedurende alle laserbehandelingen.

Na de laserbehandeling kan de huid rood kleuren, kunnen er rode puntjes ontstaan en kan er lichte zwelling optreden. De huid kan de dagen na de behandeling gevoelig zijn en wat geïrriteerd aanvoelen. Na de fractionele laser kan er een raster patroon zichtbaar zijn op de huid. De huid zal binnen een aantal dagen tot 2 weken volledig hersteld zijn.

Eigenlijk kunnen alle gebieden waar donkere haren aanwezig zijn behandeld worden. 

Blonde haren bevatten weinig tot geen pigment, waardoor het laseren niet mogelijk is. Door middel van elektrisch epileren kunnen deze haren wel verwijderd worden. 

Voor-en nazorg

Gratis intake & proef laser behandeling

Tijdens de gratis intake maak je kennis met de laserspecialist, laser apparatuur, ambiance en heb je de eerste ervaring met de laser. Tijdens de proef ontharings laser behandeling is er alle ruimte om jouw vragen te beantwoorden door onze laser specialist over definitief ontharen.