Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Lippen

Niet iedereen wordt met volle en symmetrische lippen geboren. Maar met fillers kan onze arts je hier op eenvoudige en veilige wijze mee helpen. Bij volumeverlies of -gebrek of asymmetrie door bijvoorbeeld een litteken vullen onze artsen jouw lippen op tot het gewenste en natuurlijke resultaat dat altijd past bij jouw unieke gelaatstrekken.

Lippen opvullen met fillers

Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van jouw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om jouw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om je een zo natuurlijk mogelijk resultaat te geven. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd en de arts zal vervolgens een kleine hoeveelheid hyaluronzuur fillers injecteren. Door professionele precisie en de verdoving zal je weinig pijn ervaren. Na 15 minuten is de behandeling klaar. Jouw lippen worden gekoeld tegen de zwelling en je mag meteen naar huis. De verdoving kan nog enkele uren doorwerken en ook de zwelling zal langzaam afnemen. De volgende dag is de zwelling soms nog zichtbaar of er vormt zich in enkele gevallen een blauwe plek.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. In de eerste week na de behandeling mag je de lippen tweemaal per dag zachtjes masseren. Door de bewegelijkheid van de lippen breekt het lichaam de fillers sneller af dan op andere plekken. Het resultaat blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Resultaten:

Before

After

Before

After

After

Lippen

Filler
180,- Vanaf*
  • Pijn (0-10): 4
  • Duur: 20 tot 25 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.