Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Micro­dermabrasie

De microdermabrasie behandeling is een behandeling die wordt ingezet om jouw huid direct zichtbaar te laten stralen. Deze zeer veilige maar vooral effectieve behandeling. Door het gebruik van microkristallen worden de bovenste huidcellen van de huid verwijderd. De behandeling vindt dus alleen aan de oppervlakte van jouw huid plaats en zorgt voor een direct stralende en zachte huid! Doordat het apparaat een mondstuk heeft en werkt met een vacuüm techniek zorgt dit ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidstofwisseling krachtiger en de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd! De behandeling zorgt er bovendien ook voor dat de poriën minder grof worden en kan er ook voor zorgen dat pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervaagd worden!

Micro­dermabrasie

Onze huidspecialisten maken tijdens deze behandeling gebruik van gezuiverde kristallen welke gefilterd zijn gedurende de productie. Dit zorgt ervoor dat de behandeling juist erg zuiverend werkt op acne! Naast acne is de behandeling ook geschikt voor elk huidtype en kan het gehele jaar door worden ondergaan. Zelfs in de zomermaanden kan je alsnog genieten van een direct stralende en zachte huid! De behandeling is vrijwel pijnloos en zorgt voor een direct zichtbare frisse uitstraling!

Microdermabrasie indicaties

Effect na de behandeling

Jouw huid kan na de behandeling wat rood gekleurd zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen die zich in kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan optreden, waarbij je vooral een gehydrateerde huid zult krijgen!

Aantal behandelingen en resultaat

Tijdens een intakegesprek bepalen wij samen met jou hoeveel behandelingen er nodig zijn om jou het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van jouw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het behalen van jouw gewenste resultaat.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je  graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.