Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Kaaklijn

Een strakke kaaklijn geeft het gezicht prachtige sterke contouren. Door ouderdom of jouw natuurlijke bouw kan jouw kaak echter niet de gewenste vorm hebben. Met een behandeling met fillers kan onze deskundige arts de verslapte huid aanpakken en de vorm van jouw kaak shapen tot het gewenste resultaat dat past bij jouw gezicht.

Kaaklijn shapen met fillers

Met een fillerbehandeling voor jouw kaaklijn kan onze arts de huid verstevigen en de vorm strakker maken en shapen. Een combinatiebehandeling met de contouren aan de bovenkant van het gezicht geeft hierbij soms het beste resultaat. Onze deskundige arts kijkt vooraf aan de behandeling altijd naar jouw contouren om zo de beste en meeste natuurlijke methode voor jouw gezicht te bepalen. Na een verdovende crème is het tijd voor jouw behandeling. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers uw kaaklijn opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 10 minuten. Jouw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat je weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat je in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Kaaklijn

Filler
350,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 2
  • Duur: 20 tot 30 minuten
  • Resultaat: 6 tot 12 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.