Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Cosmetisch arts: Dokter Tuna Demir

Bij Vitalderma hebben we het genoegen om Dokter Tuna Demir, Cosmetisch arts KNMG, aan onze zijde te hebben. Tuna heeft een eigen visie op schoonheid en streeft altijd naar een natuurlijk resultaat. Zijn signatuur is verfijnd en subtiel, binnen het wensenpakket van zijn cliënt. Tijdens het consult neemt hij veel tijd om te achterhalen wat de gewenste uitstraling is, altijd met een analytische kijk op haalbaarheid:

“Een gezicht moet een harmonieus geheel zijn en bij iemand passen.”

Bij Vitalderma kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent bij Dokter Tuna Demir. Zijn uitgebreide expertise en toewijding aan een natuurlijk resultaat maken hem de perfecte keuze voor jouw cosmetische wensen.

Filler­behandelingen volgens de MD Codes™️

Dokter Tuna werkt voor fillerbehandelingen volgens de MD Codes™️. Dit is een speciale techniek waarbij het gezicht wordt opgedeeld in zones. Die zijn weer ingedeeld in een aantal injectiepunten waarbij het doel is om het gezicht, of delen daarvan, op een gestroomlijnde manier te liften. Met als streven om de gezichtsverhoudingen niet te verstoren en een vloeiende lijn te realiseren.