Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Neuslippenplooi

Een neuslippenplooi is een diepe rimpel aan weerszijden van de neus richting de mondhoek. Deze ontstaat door volumeverlies door veroudering en geeft jouw gezicht een zorgelijke en vermoeide uitstraling. Onze cosmetische specialisten helpen je graag. Met behulp van fillers heeft je op veilige en betrouwbare wijze snel weer een jonger uitziend gezicht.

Neuslippenplooi opvullen met fillers

Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van jouw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om jouw wens waarheid te maken. Een subtiele verandering geeft hierbij vaak al het gewenste resultaat. Met een kleine hoeveelheid fillers kan de plooi volledig of grotendeels opgevuld worden. Je kan er hierbij voor kiezen om ook jouw jukbeenderen op te vullen. Hierdoor krijg jevanaf de bovenkant een liftend effect, neemt de neuslippenplooi nog verder af en ziet jouw hele gezicht er jonger uit. Het behandelgebied wordt eerst verdoofd voordat de arts met kleine prikjes de fillers injecteert. De behandeling doet weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Jouw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat je weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat je soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Neuslippenplooi

Filler
300,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 20 tot 25 minuten
  • Resultaat: 6 tot 12 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.