Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Overactieve kin

Met een overactieve spieractiviteit in de kin kunnen zich rimpels, deukjes en putjes in de huid vormen. Deze zijn zichtbaar wanneer je jouw mond sluit, pruilt of praat. Ze geven jouw gezicht een onrustige aanblik en dit kan als storend ervaren worden. Met behulp van Botox kunnen wij de spieractiviteit verminderen om zo de huid van jouw kin weer glad te maken.

Botox tegen een overactieve kin

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in de kinspieren injecteren. Deze spieren worden naarmate we ouder worden steeds krachtiger en trekken vervolgens van binnenuit aan jouw huid. Door de spierverslappende werking ontspannen deze spieren waardoor putjes en rimpels verdwijnen en de huid weer glad is. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij jouw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De lijntjes, deukjes en putjes in jouw kin zullen verdwijnen en jouw gezicht zal weer glad en ontspannen zijn. Na drie tot zes maanden keert de huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Overactieve kin

Botox
180,-
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 10 tot 20 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.