Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Wenkbrauwlift

Sommige mensen worden ermee geboren en bij anderen is het een resultaat van de zwaartekracht: lage wenkbrauwen. Je kan er daardoor vermoeid of boos uitzien of een drukkend gevoel op de ogen ervaren. Met een Botoxinjectie is dit gemakkelijk te verhelpen. Jouw wenkbrauwspier zal ontspannen en een natuurlijk liftend effect geven.

Wenkbrauwlift met Botox

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox bij jouw wenkbrauwen injecteren. Door de spierverslappende werking ontspannen de spieren die de wenkbrauw omlaag trekken. Op deze manier zal de wenkbrauw op natuurlijke wijze een liftend effect krijgen en daardoor de blik frisser en minder vermoeid maken. Je hoeft geen angst te hebben om jouw mimiek te verliezen. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij jouw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling mag je meteen naar huis. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 3 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Jouw wenkbrauwen zijn zichtbaar gelift en jouw blik is frisser en minder vermoeid. Na drie tot zes maanden keert jouw huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Wenkbrauwlift

Botox
80,-
  • Pijn (0-10): 4
  • Duur: 10 tot 20 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.