Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Neuslift

Soms is dit spiertje zo actief dat de neus tijdens het praten en lachen meebeweegt. Door dit spiertje te ontspannen blijft de neus rechtop staan tijdens het praten en lachen.

Neuslift met Botox

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een zeer kleine hoeveelheid Botox in de spier die aan de neustip trekt. Door dit spiertje te ontspannen blijft de neus rechtop staan tijdens het praten en lachen. De neus veranderd verder niet qua uiterlijk. De uiterlijke vorm aanpassen van de neus wordt gedaan met fillers. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te voorkomen.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Jouw neus blijft rechtop staan tijdens het praten en lachen. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Neuslift

Botox
80,-
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 5 tot 15 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.

Before