Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Huid­verbetering

Huidverbetering bij Vitalderma

Wij zijn een huidspecialiste gespecialiseerd in behandelingen ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging. Door onze kennis en ervaring kunnen wij gericht een behandeling samenstellen geheel naar jouw behoeften en wensen. Naast de ultieme wellness ervaring van een verzorgende behandeling hebben wij ons gespecialiseerd op het gebied van innovatieve behandelingen die een zichtbare huidverbetering bewerkstelligen.
 

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat je door ons adviseren en zet daarmee de eerste stap op weg naar een gezonde, egale huid!

Veel gestelde vragen:

Vitalderma is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Hierdoor kunnen enkele indicaties, vanuit jouw aanvullend pakket, (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Check jouw polis of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Geadviseerde huidproducten hebben individuele prijzen en zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar

Jazeker. De herenhuid vraagt om een andere aanpak dan de huid van vrouwen. De baardgroei is hiervan de belangrijkste oorzaak. Afhankelijk van de vraag en de huid kan een behandeling ook op maat worden samengesteld.

Een kuur is de beste methode om jouw wensen bij specifieke huidverbetering snel te realiseren. Hiervoor kan ik je het best adviseren in een persoonlijk gesprek. Na het inventariseren van jouw wensen en een huidanalyse kan ik je kuurbehandeling adviseren die hierbij het beste aansluit. Je bent van harte welkom om hiervoor een afspraak te maken.

Samen komen mag, maar helaas is het niet mogelijk om jullie gelijktijdig te behandelen. De behandelruimte biedt geen plek voor twee behandelstoelen. Daarnaast geven wij je tijdens de behandeling graag de volledige aandacht.

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen! Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen. Bezoek vanaf 12 jaar regelmatig de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert.

Om huidveroudering uit te stellen/tegen te gaan is het advies om vanaf 25 jaar regelmatig een extra behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastinevezels en bindweefsel.

Voor-en nazorg