Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Microneedling Dermapen4

De Dermapen4 is de eerste FDA goedgekeurde microneedling behandeling ter wereld! Dit betekent dat de Dermapen4 medisch is goedgekeurd. De Dermapen4 is een effectieve en veilige microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen, zoals acne littekens en huidveroudering. De pen onderscheidt zich door zijn kwaliteit, maar ook de unieke eigenschappen met verschillende voordelen. Het Dermapen4 microneedling systeem is krachtiger, preciezer en veiliger, doordat de naalddiepte op de naald zelf kan worden ingesteld. Daarom zal de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid gaan dan ingesteld. Ook kan de Dermapen4 zijn snelheid automatisch aanpassen aan de dikte van uw huid. De Dermapen4 Microneedling behandeling is dus perfect voor elk huidtype en bijna elk huidprobleem! 

Dermapen4

Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt tijdens de microneedling behandeling het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor er nieuw collageen (type 3) en elastine aangemaakt wordt. Collageen type 3 is het blijvende collageen en dus het meest voordelig om huidverbetering te bewerkstelligen. Dit zal ervoor zorgen dat de huid steviger en voller wordt en de huidteint egaler, frisser en stralender. Daarnaast is er een betere opname van de actieve werkstoffen.

Dermapen4 indicaties

Effect na de behandeling

Hoe de huid reageert op de Dermapen4 behandeling is afhankelijk van jouw huid, huidtype en de indicatie waarop behandeld is. Roodheid en lichte zwelling is een veel voorkomende reactie, dit is een gewenste reactie en duurt vaak één dag. In sommige gevallen kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan en dit zal binnen 3 à 4 dagen wegtrekken. Daarnaast kan de huid na 4 à 5 dagen gaan schilferen als gevolg van de versnelde celdeling.

Aantal behandelingen en resultaat

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 3 tot 6* behandelingen aan te raden met een behandel interval van 4-6 weken. Na een aantal behandelingen zal de huid steviger en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne-littekens zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwt zullen ook pigmentstoornissen verminderen. Het vormen van collageen kan 8 tot 12 weken duren. Hierdoor zal het definitieve eindresultaat pas 3 maanden na de laatste behandeling optimaal zichtbaar worden. * Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en per huidtype verschillen.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen uw graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op uw wensen.