Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Carbon Laser peeling

Overweeg je een behandeling voor verjonging van de huid? De Carbon Laser Peeling is een effectieve methode voor huidverjonging en tegelijkertijd een diepe reiniging van de huid. Door een combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt een zuiveringsproces voor een diepte reiniging ingezet. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling uitermate geschikt voor het herstellen van de vette huid en stimuleert het de collageenproductie/verstrakking van de huid.

Carbon Laser peeling

De huidspecialist zal beginnen met het reinigen van het gelaat. Vervolgens wordt de Carbon peeling aangebracht. Zodra deze opgedroogd is ‘schiet’ de laser de carbon eraf. De laser zet Carbon om in warmte, waardoor het verdampt. Door deze werking neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Deze afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na de afschilfering zal de huid opnieuw gereinigd worden en de laatste reststoffen van het koolstofmasker verwijderd worden. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een serum en dagverzorging.

Carbon Laser peeling indicaties

Aantal behandelingen en resultaat

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om meer behandelingen te laten uitvoeren. De behandelingen zullen een interval hebben van 2-4 weken. Aan te raden behandelingen zijn 6 tot 9 behandelingen. Deze behandeling is veilig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling van ongeveer 45 minuten kan je direct door naar je werk, een feestje of andere bezigheden.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.