Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Jukbeenderen

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht – jukbeenderen vlakken af en ronde, jeugdige vormen verdwijnen. Door minder volle jukbeenderen worden rimpels zichtbaarder en lijk je vermoeider en ouder dan je bent of zich voelt. Met behulp van fillers kunnen onze artsen eenvoudig en veilig de vorm in jouw gezicht terugbrengen.

Jukbeenderen opvullen met fillers

Met een fillerbehandeling voor jouw jukbeenderen krijgt jouw gehele gezicht een subtiele en natuurlijke lift. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van jouw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om jouw wens waarheid te maken. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers jouw jukbeenderen opvullen tot een mooi en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Jouw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat je weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat je soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Jukbeenderen

Filler
350,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 2
  • Duur: 20 tot 30 minuten
  • Resultaat: 6 tot 12 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.