Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Afhangende mondhoeken

Door hangende mondhoeken kan je zelfs wanneer u vrolijk bent toch boos of chagrijnig lijken. Hangende mondhoeken of marionetlijnen laten je bovendien ouder lijken dan dat je bent. In sommige gevallen kan dit zeer ongewenst voor je zijn. Bij Vitalderma helpen wij je graag weer aan een natuurlijke en opgewekte blik met een eenvoudige Botoxbehandeling.

Mondhoeken met Botox 

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een zeer kleine hoeveelheid Botox in de spier van de mondhoek injecteren. Door de spierverslappende werking ontspant de spier die de mondhoeken omlaag trekt. Op deze manier zullen de mondhoeken op natuurlijke wijze verzachten en je er vrolijker en jonger uit laten zien. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij uw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te voorkomen.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Jouw mondhoeken geven je weer de vrolijke en jonge gelaatstrekken die je verdient. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Resultaten:

Before

After

Afhangende mondhoeken

Botox
125,-
  • Pijn (0-10): 4
  • Duur: 10 tot 15 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.