Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Super relax treatment

Tijdens een Super relax treatment wordt de huid gereinigd, ondergaat een dieptereiniging en worden onzuiverheden verwijdert daarnaast ontspan je van een heerlijke massage van decolleté, hals en gelaat. De massage voor decolleté, hals en het gelaat stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, zorgt voor reductie van blokkades en wordt ingezet voor het verstevigen van het bindweefsel. ​Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. 

De behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Super relax treatment

De behandeling begint met een huidanalyse om te kijken wat jouw huid nodig heeft. De huid wordt gereinigd, ondergaat een dieptereiniging en de onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens wordt de huid extra gevoed met een serum met geconcentreerde werkstoffen. Daarna kun je lekker genieten van een ontspannende massage van de decolleté, hals en gelaat. Vervolgens wordt er een masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een dag- en oog verzorging.

Super relax treatment indicaties

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.