Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Kin

De vorm van de kin speelt een belangrijke rol voor de gezichtscontouren. Niet iedereen wordt echter met de gewenste vorm geboren of verliest deze vorm door ouderdom. Met een eenvoudige fillerbehandeling kan jij jouw kin laten corrigeren zonder onder het mes te hoeven. Zo krijg je weer een strakke gezichtsvorm en een jonge en natuurlijke uitstraling. 

Kin shapen met fillers

Met een fillerbehandeling voor jouw kin kan onze deskundige arts de vorm corrigeren, vergroten of een rimpel in de kin vervagen of verwijderen. Een bijkomend voordeel bij deze behandeling is de betere zichtbaarheid van de kaaklijn. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze cosmetische specialist uitgebreid naar de contouren van jouw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om jouw wens waarheid te maken. De arts zal met een kleine hoeveelheid fillers jouw kin opvullen tot een passend en natuurlijk resultaat. De behandeling doet door de verdoving weinig pijn en duurt ongeveer 15 minuten. Jouw huid wordt gekoeld tegen de zwelling en zachtjes gemasseerd voordat je weer naar huis gaat. Hou er rekening mee dat je in enkele gevallen nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. In sommige gevallen duurt dit echter 3 tot 4 weken. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Kin

Filler
350,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 2
  • Duur: 20 tot 25 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Resultaten:

Before

After

Before

After

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.