Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Bio peeling lights

De Neoderma Bio Peeling is ook beschikbaar in een light-variant. Deze behandeling gebruikt kruiden van een fijnere structuur, heeft extra calamine en kaoline als kalmerende ingrediënten en is door de mildere werking beter geschikt voor de gevoelige huid.

De Neoderma Bio Peeling Light is mild en veroorzaakt daardoor geen rode huid, vervelling of schilfering. Je kunt na de behandeling gewoon make-up blijven dragen. 

Bio peeling light

De Neoderma Bio peeling is een unieke Chinese kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën. Deze behandeling werkt tegen o.a. acne, pigmentvlekken of zwangerschapsmasker, grove poriën, couperose, rimpels, grauwe en vermoeide huid en onzuiverheden. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Door de Neoderma Bio peeling versnelt het huidvernieuwingsproces door door te dringen in de huidlagen en deze naar boven te schuiven

Bio peeling light indicaties

Effect na de behandeling

De peelings van Neoderma kennen weinig downtime. Bij een middeldiepe of diepe peeling zal je tot een week na de behandeling schilfering kunnen zien. Ook kan je rode plekjes of korstjes zien. Aan de schilfers en korstjes mag niet gekrabd worden, omdat er anders wondjes en littekens kunnen ontstaan. Het is binnen 14 dagen na de behandeling heel belangrijk dat direct zonlicht wordt vermeden. Omdat de huid nog kwetsbaar en gevoelig is, is het af te raden om naar de sauna te gaan en heet te douchen of baden.

Aantal behandelingen en resultaat

Na één peeling kan je al verbetering van de huid zien. Zoals alle andere behandelingen geldt dat peelings in kuurverband het beste resultaat geven. Een kuurverband bestaat voornamelijk uit 3 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. De huidoneffenheden kunnen na een kuurverband van peelings aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen zijn. Tijdens een intakegesprek zullen wij je een passend advies geven.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.