Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Mesotherapie

Mesotherapie is uitermate geschikt indien je last heeft van rimpels, lijntjes, huidveroudering of verslapping of gewoon jouw huid goed wilt onderhouden. Mesotherapie, huidverbetering zonder naalden met spectaculair resultaat! Bij naaldloze Mesotherapie brengen we werkstoffen in de huid met behulp van ultrageluid (ultrasound) en pijnloze en veilige elektroporatie. Met de Meso kunnen we werkstoffen diep in de huid krijgen zodat deze aanzetten tot huidverbetering en anti-aging. Mesotherapie werkt goed tegen fijne rimpels, een droge een ruwe huid. Na de Mesotherapie zijn jouw poriën tot 80% verkleint en dus verbeterd . De gladheid van de huid neemt maar liefst met 50% toe.

Mesotherapie

Onze huidspecialisten maken tijdens deze behandeling gebruik van naaldloze esthetische Mesotherapie die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling van anti-aging (huidveroudering, huidverslapping) en huidverbetering (couperose en cellulitis). Tijdens de gezichtsbehandeling glijdt een speciale behandel-kop over de te behandelen huidzones. Hierbij worden de ingrediënten door middel van een uniek rollersysteem diep in de huid gebracht. Tijdens deze procedure wordt een licht tintelend gevoel waargenomen en de gezichtsbehandeling is geheel pijnloos.

Mesotherapie indicaties

Effect na de behandeling

Jouw huid kan na de behandeling wat rood gekleurd zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen die zich in kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan optreden, waarbij je vooral een gehydrateerde huid zult krijgen!

Aantal behandelingen en resultaat

Tijdens een intakegesprek bepalen wij samen met jou hoeveel behandelingen er nodig zijn om jou het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van jouw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het behalen van jouw gewenste resultaat.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.