Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Kraaienpootjes

Men zegt weleens: wie veel lacht, krijgt rimpels op de juiste plaats. Lachrimpels rondom de ogen, of kraaienpootjes, ontstaan door veel te lachen of ogen dicht te knijpen bij bijvoorbeeld fel licht. In eerste instantie zijn deze lijntjes niet storend en zelfs charmant. Wanneer de lijntjes steeds dieper worden en zich uitbreiden kan je bij ons terecht om deze te verzachten.

Botox tegen kraaienpootjes

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox rondom de lachrimpels injecteren. Door de spierverslappende werking trekt de huid minder samen en worden de kraaienpootjes verzacht. Belangrijk om te weten is dat het onmogelijk is alle lijntjes te verwijderen. De lijntjes dichtbij het oog zullen zichtbaar blijven. Het voordeel hiervan is dat het resultaat altijd natuurlijk blijft en je de charme van subtiele lachrimpels en jouw mimiek niet verliest. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. De injecties komen qua gevoel overeen met kleine speldenprikjes. Als jij je goed voelt mag je na de behandeling meteen naar huis. Let wel op dat je na de behandeling zeker 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox tegen te gaan.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De kraaienpootjes zijn zichtbaar zachter wat zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. Na drie tot zes maanden keert jouw huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Resultaten:

Before

After

Before

After

Before

After

Before

After

Kraaienpootjes

Botox
125,-
  • Pijn (0-10): 4
  • Duur: 10 tot 15 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.