Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Bio peeling

Een peeling is een huidvernieuwingsproces waarbij een vloeistof wordt aangebracht op de huid om de bovenste lagen van de huid te verwijderen en de vernieuwing van de huid te versnellen. Door een peeling wordt de celvernieuwing gestimuleerd en worden de dode huidcellen verwijderd. Door de vernieuwing van de huid wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, de bouwstof die de huid nodig heeft om stevig te worden en te blijven. Er bestaan verschillende peelings voor verschillende huidklachten. Huidoneffenheden als pigment, acne(littekens) en fijne lijntjes kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen. Door de exfoliërende werking van een peeling kunnen we daarom ook een doffe en/of grauwe huid weer laten stralen! De werking van peelings zijn wetenschappelijk bewezen en verbeteren de huid bij verschillende huidklachten. 

De peelings van Neoderma kennen weinig downtime. Bij een middel diepe of diepe peeling zal je tot een week na de behandeling schilfering kunnen zien.

Bio peeling

De Neoderma Bio peeling is een unieke Chinese kruidenpeeling op basis van algen, natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën. Deze behandeling werkt tegen o.a. acne, pigmentvlekken of zwangerschapsmasker, grove poriën, couperose, rimpels, grauwe en vermoeide huid en onzuiverheden. De behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Door de Neoderma Bio peeling versnelt het huidvernieuwingsproces door door te dringen in de huidlagen en deze naar boven te schuiven.

Bio peeling indicaties

Effect na de behandeling

De peelings van Neoderma kennen weinig downtime. Bij een middeldiepe of diepe peeling zal je tot een week na de behandeling schilfering kunnen zien. Ook kan je rode plekjes of korstjes zien. Aan de schilfers en korstjes mag niet gekrabd worden, omdat er anders wondjes en littekens kunnen ontstaan. Het is binnen 14 dagen na de behandeling heel belangrijk dat direct zonlicht wordt vermeden. Omdat de huid nog kwetsbaar en gevoelig is, is het af te raden om naar de sauna te gaan en heet te douchen of baden.

Aantal behandelingen en resultaat

Na één peeling kan je al verbetering van de huid zien. Zoals alle andere behandelingen geldt dat peelings in kuurverband het beste resultaat geven. Een kuurverband bestaat voornamelijk uit 3 behandelingen met tussenpozen van 2 tot 4 weken. De huidoneffenheden kunnen na een kuurverband van peelings aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen zijn. Tijdens een intakegesprek zullen wij je een passend advies geven.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.