Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Bindweefsel massage

Rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed geven en de verslapte huid verbeteren. Het is de bedoeling dat we de huid dan ook zo veel mogelijk gaan liften. Hiermee wordt collageen gestimuleerd en wordt er de perfecte natuurlijke glow gecreëerd. 

Basic treatment Facial

De bindweefselmassage voor het gelaat stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, zorgt voor reductie van blokkades en wordt ingezet voor het verstevigen van het bindweefsel. ​Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een aangename massage. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

Bindweefselmassage indicatie

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.