Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Skinbooster

Bij Vitalderma voeren wij effectieve huidbehandelingen uit op basis van Profhilo. Deze behandeling met een speciale injectable geeft een schitterend resultaat wanneer huidverjonging of hydratatie gewenst is. Bij het ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en gaat deze droger en onregelmatiger aanvoelen. Profhilo verbetert het vochtgehalte, verfijnt de structuur en herstelt de elasticiteit van de huid. De te injecteren vloeistof is gebaseerd op biologisch afbreekbaar hyaluronzuur.

Skinbooster met fillers

Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door onze deskundige arts. Profhilo verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.In twee eenvoudige stappen (kuur van 2 behandelingen, 1 ml per wang per keer (4 ml totaal na twee behandelingen) naar een stralende huid. In tegenstelling tot antirimpelbehandelingen is de behandeling met skinboosters een geleidelijk proces waarbij de kwaliteit van de huid langzaam maar zeker verbeterd wordt.

Het resultaat

Het resultaat van een Profhilo behandeling is ongeveer 12 maanden zichtbaar en zal geleidelijk afnemen in de laatste maanden. Het resultaat kan per individu verschillen. Voor het mooiste resultaat zijn twee behandelingen (1 kuur) nodig. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Skinbooster

Filler
280,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 2
  • Duur: 20 tot 25 minuten
  • Resultaat: 6 tot 12 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.