Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Overmatig transpireren

Iedereen transpireert om warmte uit het lichaam kwijt te raken. Sommige mensen hebben echter last van overmatige transpiratie, ook wel hyperhidrose genoemd. Zweetvlekken en vieze geurtjes maken dit een zeer onprettige aandoening die op verschillende plekken op het lichaam voor kan komen. Met behulp van Botox kunnen deze klachten drastisch verminderen.

Botox tegen overmatig transpireren

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in de zweetklieren injecteren. Door de Botox blokkeren de zenuwen die de klieren aansturen en kunnen zij geen zweet meer produceren. De effectiviteit van deze behandeling is zeer hoog. Jij voelt je daarom al snel prettiger en zelfverzekerder. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling een dag geen zware inspanning mag verrichten.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De zweetklieren zijn inactief en zullen geen zweet meer produceren. Na drie tot zes maanden keren de klieren langzaam terug naar hun oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Overmatig transpireren

Botox
400,-
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: afhankelijk van de behandelingszone
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.