Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Migraine

Migraines kunnen een enorme last zijn en een grote invloed hebben op het leven. Een behandeling met Botox kan hierbij helpen. In ongeveer 70% van de gevallen neemt de frequentie en intensiteit van migraine en spierspanningshoofdpijn af na een behandeling met Botox. Bij Vitalderma helpen onze specialisten je graag aan een pijnvrij leven.

Botox tegen migraine

Hoewel de precieze oorzaak van migraine onduidelijk is schijnt een overmatige spierspanning en het willekeurig aanspannen van gezichtspieren een rol te spelen. Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in bepaalde spiergroepen injecteren. Door de spierverslappende werking kunnen deze spieren zich minder heftig aanspannen. Onze specialisten houden hierbij rekening met jouw natuurlijke gelaatstrekken voor het beste en meest effectieve resultaat. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen en de rest van de dag niet kan sporten.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De spiergroepen in jouw gezicht zullen zich meer ontspannen en de intensiteit en frequentie van jouw migraines zal in de meeste gevallen drastisch verminderen. Na drie tot zes maanden keren de spieren langzaam terug naar hun oorspronkelijke staat en zal je de behandeling moeten herhalen voor hetzelfde resultaat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Migraine

Botox
175,-
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 10 tot 20 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.