Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

De kliniek

Welkom bij Vitalderma! In de stijlvol ingerichte kliniek vindt je combinaties aan hoge kwaliteit lasermachines met warm en persoonlijk contact. Alle behandelingen worden persoonlijk in alle rust op maat gemaakt tijdens een gratis intakegesprek onder het genot van een kopje koffie.

Vitalderma, gelegen in Amsterdam, is een kliniek gespecialiseerd in huidverbetering, laserontharing, Botox en fillers. Onze deskundige artsen en huidspecialisten hebben bij jouw behandeling één doel voor ogen: jouw wensen ontdekken en deze op een natuurlijke en passende wijze waarheid maken.

Om dit doel te realiseren zorgen wij voor een prettige omgeving waar je in alle privacy en vertrouwen verwelkomd wordt. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten maken enkel gebruik van wetenschappelijk bewezen, veilige en effectieve behandelmethodes. Jouw wensen en behoeften komen hierbij altijd op de eerste plaats. 

“Stralend van binnen én van buiten!”

Missie & visie

Wat is schoonheid? Het antwoord is voor iedereen anders. Daarom vinden wij het bij Vitalderma belangrijk om jouw wensen en voorkeuren te vertalen in een persoonlijk behandelplan. Ieder mens is uniek, en daarom is elke behandeling uniek. Wij bouwen onze relatie met je op vanuit vertrouwen, veiligheid en verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat jij je altijd op je gemak voelt. Op deze manier laten wij op de meest natuurlijke en effectieve wijze jouw schoonheid stralen – van binnen én van buiten.

Kwaliteit & Veiligheid

Wij begrijpen maar al te goed dat je een behandeling enkel in een veilige en vertrouwde omgeving wil laten doen. Vitalderma biedt je deze omgeving. Onze cosmetische artsen en huidspecialisten hechten enorme waarde aan veiligheid, deskundigheid en hygiëne. Zo streven wij ernaar om de kwaliteit van onze behandelingen zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast geven wij je ten alle tijden eerlijk en realistisch advies zodat je niet alleen het gewenste resultaat krijgt, maar hier ook zo lang en kwalitatief mogelijk van kan genieten.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.