Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Traangoot

De traangoot is het geultje dat vanuit de binnenste ooghoek richting de wang loopt. Deze kan door ouderdom of van nature ingevallen zijn en voor extra donkere kringen of wallen zorgen. Je lijkt daardoor vermoeider en ouder dan je daadwerkelijk bent. Dit kan erg vervelend zijn, maar door een simpele fillerbehandeling kan dit veilig verholpen worden.

 

Traangoot opvullen met fillers

Met een fillerbehandeling voor jouw traangootjes kan het volumeverlies of – gebrek opgevuld worden. Zo heb je minder schaduw onder jouw ogen en krijg je een zachte lijn van oog naar jukbeen. Je zal er direct jonger en frisser uitzien. Voorafgaand aan de behandeling kijkt onze deskundige arts uitgebreid naar de contouren van jouw gezicht om zo te bepalen wat de beste methode is om jouw wens waarheid te maken. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt ongeveer 15 minuten. Hou er rekening mee dat je soms nog last kan hebben van zwelling of blauwe plekken na de behandeling.

Het resultaat

Het effect van fillers is direct zichtbaar maar deze is meestal na 2 weken optimaal. Het resultaat blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar. Daarna kan je kiezen voor een herhaalbehandeling om hetzelfde resultaat te behouden. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult.

Traangoot

Filler
350,- Prijs vanaf*
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 20 tot 25 minuten
  • Resultaat: 6 tot 12 maanden
Populair

Resultaten:

Before

After

Before

After

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.