Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Hydration alginate peel off

Hydration alginate peel off treatment is een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.

De behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Hydration alginate peel off

Deze intensief hydraterende behandeling herstelt de vochtbalans van de huid om zo haar structuur te verbeteren en fijne lijntjes te minimaliseren. De ingrediënten van deze verzorgende formule zijn onder andere verschillende mineralen en arginine, een essentieel aminozuur dat celgroei stimuleert. Deze behandeling is uitstekend te combineren met de Neoderma Bio Peeling

Hydration alginate peel off indicaties

Aantal behandelingen en resultaat

Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Bio peeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en de Neoderma Hydration verzorgingslijn.

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.