Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Bunny lines

Door veel te lachen, de neus op te halen of ogen samen te knijpen kunnen er rimpeltjes hoog naast de neus ontstaan, ook wel bunny lines genoemd. Deze expressierimpels kunnen charmant en schattig zijn maar worden in sommige gevallen als storend ervaren. Gelukkig zijn de bunny lines eenvoudig met Botox te behandelen.

Botox tegen bunny lines

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts een kleine hoeveelheid Botox in de spier van de neus injecteren. Door de spierverslappende werking ontspant de spier die de neus samentrekt en verzachten of verdwijnen de lijntjes, afhankelijk van de huidkwaliteit. Op deze manier wordt de huid bij de neus op natuurlijke wijze verzacht. Door de kleine hoeveelheid Botox blijft het effect altijd natuurlijk en passend bij jouw gezicht. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, dit is een normale reactie. Let wel op dat je na de behandeling ongeveer 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te voorkomen.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. De lijntjes aan weerszijden van de neus zijn verzacht of verdwenen en de huid is weer glad. Na drie tot zes maanden keert de huid langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Bunny lines

Botox
80,-
  • Pijn (0-10): 4
  • Duur: 10 tot 15 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.