Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Voor mannen

Maak kennis met de gezichtsbehandeling voor mannen, een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde gezichtsbehandeling die volledig is afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen zoals ingegroeide haren, een droge, schilferige huid of snijwondjes door het scheren. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, maar de meeste behandelingen voor mannen zijn erop gericht om de huid te reinigen en te hydrateren zodat jouw huid er na een behandeling weer fris en energiek uitziet.

De behandeling heeft een minimale hersteltijd. Binnen één dag trekt de roodheid weg en je krijgt direct een mooie glow!

Voor mannen

Gezichtsbehandelingen voor mannen hebben vaak een aantal vaste onderdelen, waaronder reinigen, exfoliëren, een masker en een hydraterende crème. De huidverzorging begint met een reiniging en een scrub waarbij dode huidcellen worden verwijderd. Ook onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters worden verwijderd. Dit kan soms wat gevoelig zijn, maar het resultaat mag er wezen. Wanneer de huid schoon is, kan hij gehydrateerd worden. Omdat de mannenhuid vaak droger is dan die van een vrouw, wordt er een intens voedende crème gebruikt, die niet vet is. Je verlaat de kliniek met een schone en frisse huid die weer zacht en gezond aanvoelt.

Facial voor mannen indicaties

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.