Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

LPG ender­mologie®

LPG ender­mologie® bij Vitalderma

Endermologie is een door LPG ontwikkelde behandeling voor celstimulatie. Onderhuidse cellen worden gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen aan te maken. Door de precisie van het apparaat kunnen er heel gericht bepaalde gebieden worden behandeld. Bovendien zorgt de aanmaak van collageen voor een rimpelloze en jeugdige huid. Een endermologie behandeling is 100% veilig en niet pijnlijk. Je kunt zonder operatie snel en blijvend vet verliezen. 

LPG voor het lichaam

Het werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

LPG behandelzones vrouwen:

LPG behandelzones mannen:

LPG behandeling

De LPG behandeling richt zich op het bindweefsel. In deze huidlaag ligt het meeste collageen opgeslagen. De cilinders van het LPG-apparaat pakken een huidplooi in het te behandelde gebied op en rollen deze langzaam en regelmatig af. Dit zorgt voor een stevige en pijnloze massage van de huid, onderderhuid en bindweefsel. Deze huidgymnastiek verbetert de structuur van het bindweefsel, bevordert, de doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De behandeling veroorzaakt een natuurlijk proces waarbij de vetophopingen worden afgebroken en de huid gezonder en steviger wordt. 

Aantal behandelingen en resultaat

De behandeling zorgt voor een stevigere huid, geeft vorm en maakt de huid gezond en sterk. Het is gemaakt om de vetten kwijt te raken die men niet kwijt raakt met sporten en/ of diëten. De behandeling is ook aan te raden bij clienten die veel last hebben van onrustige benen of verkrampte spieren. Hoeveel behandelingen je nodig hebt hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kun je uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 lichaamsbehandelingen. Na de behandelkuur adviseren wij om maandelijks te onderhouden.

Endermowear LPG®

Het endermowear LPG® is exclusieve technische kleding die zorgt voor een diepe grip en een optimale zichtbaarheid van het weefsel tijdens de endermologiebehandelingen. Deze persoonlijke kleding is licht en ademend voor de huid en zorgt voor een intenser gevoel en een ideaal comfort tijdens de behandeling.

Resultaten:

Before

After

Veel gestelde vragen:

Endermologie is een klinische afslank procedure die helpt bij het uitscheiden van overtollig vet wat vast zit onder de huid, wat de oorzaak is van cellulite.

Nope, endermologie is een cellulite behandeling wat gebruik maakt van massagekoppen en een soort stofzuiger wat ervoor zorgt dat het opgehoopte vet verdwijnt. De procedure is pijnloos.

Jazeker, wanneer je de behandeling hebt gehad kun je direct de salon uitlopen en verder met je dagelijkse bezigheden. Wij raden altijd wel aan om na de behandeling te gaan sporten zo zorg je voor het beste resultaat! Veel mensen voelen zich zelfs beter na een behandeling omdat ze voor hun gevoel al ‘strakker’ in hun vel zitten!

Nee, endermologie en liposuctie tackelen twee verschillende soorten vet. Bij liposuctie wordt het vet verwijderd in de vetlaag onder de huid, terwijl bij endermologie het vet wordt verwijderd wat opgehoopt zit en geen kant meer op kan.

Nee helaas niet, endermologie zal er wel voor zorgen dat je strakker wordt, maar echt kilo’s verliezen is het niet! De procedure kan ervoor zorgen dat je tot wel 5 centimeter van het behandelde gebied kan verliezen!

We kunnen je natuurlijk niks verplichten maar wij zien een nog beter resultaat wanneer iemand een dieet volgt en goed let op zijn/haar eetpatroon. Een goed eetpatroon is belangrijk want het heeft geen zin om jezelf te gaan uithongeren. Wanneer je dit wel doet dan zal het lichaam juist alleen maar vet gaan opslaan..

Jazeker! De huid wordt diep gemasseerd door het endermologie apparaat hierdoor worden probleemgebieden verlost van pijn en zal het ervoor zorgen dat de bloedcirculatie beter gaat werken. 

Echt resultaat ga je zien tussen de zesde en achtste behandeling. Het is even een investering maar daarna zul je onwijs blij zijn met het resultaat!

Het resultaat is niet te voorspellen. Hierbij ligt het heel erg aan de levensstijl van die persoon: hoeveel sport je, eet je veel/slecht? Bij de ene kan het een aantal maanden zichtbaar blijven, bij andere zelfs jaren! Maar nogmaals dit hangt een beetje van jezelf af! 

Onze kliniek is gespecialiseerd in endermologie en hebben verschillende tevreden klanten die eens in de 6-8 weken komen voor hun endermologie behandeling. 

Wil je een keer ervaren hoe dit is? Maak dan een afspraak in onze kliniek en wij helpen je graag verder!

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.