Al 10 jaar ervaring
Wetenschappelijke behandelmethode's
Duurzame producten

Gummysmile

Iedereen verdient een stralende lach. Wanneer je last hebt van een gummy smile of tandvleeslach kan dit echter voor onzekerheid zorgen. De spieren van de bovenlip zijn in dit geval overactief en maken daarbij het tandvlees zichtbaar wanneer je lacht. Dit is gemakkelijk te verhelpen met Botox. Durf weer te lachen met deze gummy smilebehandeling!

Gummysmile met Botox

Tijdens deze behandeling zal onze deskundige arts kleine hoeveelheden Botox in de spier van de bovenlip injecteren. Door de spierverslappende werking ontspant de spier en zal deze wat minder samentrekken. De bovenlip gaat hierdoor niet zo ver meer omhoog wanneer je lacht. Dit verandert niks aan jouw natuurlijke gezichtsuitdrukking maar laat jouw bovenlip precies tot op jouw tanden komen en daardoor minder tandvlees ontbloten. De behandeling duurt tussen de 5 en 15 minuten en is eenvoudig en vrijwel pijnloos. Na de behandeling mag je meteen naar huis. Let wel op dat je na de behandeling zeker 4 uur niet mag liggen om ongewenste verspreiding van de Botox te vermijden.

Het resultaat

Binnen twee tot drie dagen begint de Botox in te werken en zal je al kunnen genieten van de eerste resultaten. Na twee weken is dit resultaat optimaal. Jouw tandvlees is niet meer zichtbaar en jouw glimlach zal weer stralen. Na drie tot zes maanden keert de spier langzaam terug naar haar oorspronkelijke staat. Onze deskundige artsen adviseren je graag over jouw behandeling in een vrijblijvend consult

Gummysmile

Botox
80,-
  • Pijn (0-10): 3
  • Duur: 5 tot 10 minuten
  • Resultaat: 3 tot 6 maanden
Populair

Afspraak of consult

Onze consults zijn geheel vrijblijvend, maak gerust een afspraak bij een van onze specialisten via de onderstaande knop. Wij helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk behandelplan gericht op jouw wensen.